Web Analytics
scris vineri, 06.09.2024

Pitești. Dosarul de viol al directorului Daniel Ionescu a ajuns la Parchet

Despre povestea de amor a lui Daniel Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești, cu o elevă de clasa a XI-a, în vârstă de 16 ani, „Jurnalul de Argeș” a scris pe larg pe 1 august, atunci când adolescenta ne-a vorbit despre relația lor consimțită, nicidecum despre viol. „Don Juan” de la C.S., în vârstă de 42 de ani, a fost însă reținut pentru sex cu o minoră, iar apoi – plasat în control judiciar pentru 60 de zile, timp în care era suspendat din funcție.

Pitești. Dosarul de viol al directorului Daniel Ionescu a ajuns la Parchet

Citește și: Eleva sedusă de directorul Casei Studenţilor ne-a dezvăluit povestea de amor

Ei bine, joi, 5 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au finalizat cercetările în acest dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuii de viol asupra unui minor.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, bărbatul de 42 de ani, căsătorit, cu trei copii, „ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră, în perioada decembrie 2023 – mai 2024, abuzând de încrederea și autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei instituții de educație non-formale, unde persoana vătămată frecventa mai multe cursuri”.

Citește și: Directorul acuzat de sex cu o elevă, beneficiar de finanţări nerambursabile de la Consiliul Judeţean

Dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a bărbatului, pentru săvârșirea infracţiunii de viol săvârșit asupra unui minor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...