Web Analytics
scris joi, 11.01.2024

Pitești: Continuă premierele, în start de an, la Cinema “București”

Sâmbătă, 13 ianuarie 2024, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „The pod generation”, regizat de Sophie Barthes, în rolurile principale fiind Emilia Clarke, Chiwetel Ejiofor și Vinette Robinson.

Pitești: Continuă premierele, în start de an, la Cinema “București”

Un cuplu din New York, Rachel (Emilia Clarke) și Alvy (Chiwetel Ejiofor) trăiesc într-un viitor nu atât de îndepărtat, în care tehnologia oferă o viață din ce în ce mai convenabilă. Director în ascensiune a unei companii, Rachel obține un loc râvnit la Womb Center, care oferă cuplurilor o maternitate convenabilă prin intermediul uterelor artificiale detașabile, tip pods. Dar Alvy, un botanist cu dragoste pentru natură, preferă o sarcină naturală. O călătorie pavată de tehnologie către transformarea în părinți.

Prețul unui bilet la acest film este de 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 14 ianuarie 2024, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat tot în premieră filmul „Testamentul roșu”, regizat de Constantin Păun, în rolul principal fiind Ștefan Velniciuc, cu Bogdan Ficeac – scenarist.

Citește și Argeș: Au fost legitimate aproximativ 200 de persoane și verificate 107 autoturisme. S-a lăsat cu amenzi

„Testamentul roşu” constituie o prezenţă necesară în contextul actual în care situația geopolitică de la granițele țării noastre este extrem de complicată și dezinformările constituie un pericol evident. În cele patruzeci și cinci de puncte alea sale, Directivele de la Kremlin enumeră concis și clar acțiunile ce aveau să fie întreprinse de cea mai teribilă rețea de manipulare a maselor din lume și din toate timpurile, cu consecințe tragice pentru toate popoarele din sfera Puterii sovietice. Efectele nefaste alea acestor uriașe manipulări s-au făcut simțite și la ani buni după colapsul sistemului comunist în Europa. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *