Pitești: Containere pentru deșeuri reciclabile, în Expo-Parc și Eremia Grigorescu!

de | 13.08.2021 16:41 | Actualitate

Primăria Pitești, prin SC Salubritate 2000 S.A., continuă acțiunea de înlocuire a containerelor destinate deșeurilor reciclabile din plastic/metal și sticlă, prin instalarea a 11 containere clopot, cu o capacitate de 2,25 și 3 mc, în Expo-Parc și Eremia Grigorescu.

Containerele au fost amplasate în șapte puncte de colectare de la blocurile: Bl. 12-13, Bl. 10-11, Bl. 8-9, Bl. 1 – Câmpineanu din Expo-Parc și Bl.M3-M4, Bl. Q3-Q4, Bl. P1-P2 Complex Alexim din Eremia Grigorescu.

Pentru a folosi spațiul de depozitare la maximum este recomandat să turtiți ambalajele! NU se reciclează ambalajele care conțin urme de resturi alimentare!

În containerele pentru sticlă vor putea fi depozitate: ambalaje din sticlă, de diferite culori, provenite de la băuturi; borcane din sticlă (fără capac); flacoane din sticlă, ambalaje din sticlă de la produsele cosmetice etc.

 

Citește și CRIZĂ DE PERSONAL MEDICAL LA CENTRUL DE VACCINARE DIN PITEȘTI!

 

În containerele pentru plastic/metal vor putea fi depozitate: recipiente din plastic (PET-uri); pungi din plastic; folie de plastic folosită ca ambalaj; doze și ambalaje din aluminiu; cutii de conserve și alte recipiente metalice etc.

Municipalitatea face apel către utilizatori să le folosească în mod corespunzător, exclusiv pentru depozitarea deșeurilor din plastic/metal sau sticlă și nu pentru alte tipuri de deșeuri.

Pentru orice informații suplimentare sau pentru sesizări, nu ezitați să vă adresați operatorului Salubritate 2000 S.A., la următoarele contacte: tel: 0248636886, fax: 0248215308, e-mail: salubritate@gmail.com.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii