Web Analytics

Pitești. Cerșetorii, luați la control de polițiști

de | 2.10.2022 12:18 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, Biroul Investigații Criminale, Compartimentul de Ordine Publică Urbană, Secțiile 1 – 4 Poliție Pitești, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Compartimentului de Analiză și Prevenirea Criminalității, respectiv în colaborare cu reprezentanții Poliției Locale Pitești și A.T.O.P. Argeș, au acționat pe razamunicipiului Pitești pentru prevenirea faptelor antisociale, ce se comit, de regulă, în spațiile publice și pentru depistarea persoanelor care practică cerşetoria.

Citește și: Guvernul va mări pensiile și salariul minim de la 1 ianuarie

În cadrul acțiunii, au fost depistate 55 de persoane din categoria celor fără adăpost ori predispuse la comiterea de acte de cerșetorie sau alte fapte ilicite, care au fost introduse în bazele de date.

De asemenea, a  fost depistată o persoană, cetățean străin, careia îi expirase certificatul de înregistrare a șederii în România și au fost întocmite acte de constatare pentru o persoană care folosea doi minori în scop de cerșetorie.

Toate persoanele depistate au fost instruite cu privire la respectarea legislației în vigoare.

La acțiune au participat peste 35 de polițiști și reprezentanți ai Poliției Locale, Consiliul Județean și D.G.A.S.P.C.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *