Web Analytics
scris joi, 24.11.2022

Pitești: Cercetări finalizate de polițiști într-un dosar penal privind loviri și tulburarea ordinii și liniștii publice

În ziua de 23 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe (două acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pitești: Cercetări finalizate de polițiști într-un dosar penal privind loviri și tulburarea ordinii și liniștii publice

Din verificări, s-a stabilit că în ziua de 18 noiembrie, în jurul orei 10:00, un bărbat de 35 de ani, din Pitești, ar fi agresat pe fosta concubină, de 29 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii, după care ar fi agresat și pe o altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, și ar fi amenințat cu acte de violență și provocarea de distrugeri.

Citește și Vâlcea. Percheziții într-o cauză penală ce vizează infracțiuni de corupție

Reamintim că, în urma administrării probatoriului, în seara zilei de 18 noiembrie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...