Web Analytics
scris vineri, 24.03.2023

Pitești. Bărbat găsit mort într-un canal

În seara zilei de 24 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au fost sesizați în mod direct de către o persoană despre faptul că ar fi observat într-un canal betonat, o persoană decedată.

Pitești. Bărbat găsit mort într-un canal

La locația indicată, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeșeni pentru scoaterea trupului neînsuflețit.

Citește și: Un fost director Hidroelectrica şi-a construit un ponton cu banii companiei, dar scapă de acuzații, pentru că s-au prescris faptele

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că persoana în cauză este un bărbat de 59 de ani.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...