Pitești. Au petrecut în apartament și s-au ales cu amenzi pe măsură

de | 15.11.2021 14:34 | Actualitate, Home

În noaptea de 14 spre 15 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un apartament de pe b-dul Nicolae Bălcescu din Pitești, are loc o petrecere privată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de jandarmi, care au constatat că cele sesizate se confirmă, la adresa indicată fiind în desfășurare un eveniment privat (petrecere), la care participau 10 persoane.

 

Citește și:  Școlile și grădinițele se vor mai redeschide cu prezență fizică doar sub pragul de 6 la mie, rata de infectare la nivel național

Au fost identificați organizatorii, care au fost sancționați cu amenzi în valoare de 2.000 de lei, fiecare, conform Legii 55/2020.

De asemenea, ceilalți participanți la eveniment au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 500 de lei, conform art.65 lit.k din Legea 55/2020.

Acest articol este despre: amenzi,apartament,petrecere,pitesti,politia arges

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...