Web Analytics
scris sâmbătă, 10.02.2024

Pitești Arena, gazdă pentru aproape 900 de sportivi

De ieri și până mâine seară, Polivalenta piteșteană găzduiește Campionatul Național Ju-Jitsu 2024.

Pitești Arena, gazdă pentru aproape 900 de sportivi

La deschidere au participat primarul Cristian Gentea, city-managerul Piteștiului, Lucrețiu Tudor, viceprimarul Gelu Tofan, consilierul local Tiberiu Irimia, președintele Federației Române de Arte Marțiale, Florentin Marinescu, președintele Uniunii Europene de Ju-Jitsu/vicepreședintele Federației Internaționale de Ju-Jitsu, Robert Perc.

Citește și Directorul FC Argeș l-a scos, din nou, din sărite pe primarul Piteștiului

„Este remarcabil faptul că la Pitești se desfășoară un asemenea eveniment, ce adună la start 870 de sportivi de la 30 de cluburi din toată țara. Sunt foarte bucuros de faptul că oaspeții apreciază condițiile oferite participanților, iar pe această cale le doresc succes tuturor!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Citește și Simona Halep, după cele trei zile de audieri: “Am încredere că adevărul va ieşi la suprafaţă”

Competiția are loc pentru toate categoriile de vârstă (U8, U10, U12, U14, U16, U18, U21, seniori & veterani) și pentru toate disciplinele de concurs ale Federației Internaționale Ju-Jitsu (JJIF) (Duo, Jiu Jitsu Ne-Waza, Fighting & Show).

Campionatul Național de Ju-Jitsu este test-event pentru Campionatul European de Ju-Jitsu U16, U18 & U21, care se va desfășura tot la Pitești Arena, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, în perioada 4 – 7 aprilie 2024.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *