Web Analytics
scris miercuri, 21.12.2022

Pitești: Aproape 50 kg de articole pirotehnice au fost confiscate

Polițiștii argeșeni au desfășurat, în zilele de 20 și 21 decembrie, acțiuni de verificare a respectării prevederilor legale din domeniul comercializării de articole pirotehnice.

Pitești: Aproape 50 kg de articole pirotehnice au fost confiscate

A fost aplicată o sancțiune contravențională și a fost întocmit un dosar penal, conform Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive, fiind confiscate aproximativ 50 de kg de articole pirotehnice.

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat, pe b-dul Petrochimiștilor din municipiul Pitești, o femeie de 64 de ani, din Pitești, care comercializa, fără drept, mai multe articole pirotehnice. Cele peste 1.000 de bucăți de diferite tipuri au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor. S-a întocmit dosar penal conform Legii 126/1995, privind regimul materiilor explozive, iar verificările continuă.

Citește și Argeș. Dosar de evaziune fiscală, cu prejudiciu uriaș, trimis la Parchet

În ziua de 21 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș au depistat o firmă care comercializa articole pirotehnice neinscripționate. Produsele au fost confiscate, iar societatea comercială a fost sancționată contravențional.

Echipele care au efectuat verificări au fost alcătuite din polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiști de ordine publică, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită