Web Analytics

Pitești. Abia ieșise din închisoare și a vrut din nou să fure! Unde a ajuns

de | 6.06.2023 15:37 | Actualitate, Home

Duminică, 4  iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Pitești au fost sesizați de agentul de pază al unei societăți comerciale din municipiul reședință de județ, care a urprins un bărbat ce încerca să sustragă produse alimentare, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Citește și: Update. Cum s-a petrecut accidentul cu trei mașni de la Drăganu

Împricinatul a fost dus la sediul poliției, pentru audieri. Ei bine, acolo s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, este cunoscut cu antecedente penale. A comis mai multe furturi din magazine, pe raza județului Dâmbovița, fiind eliberat – atenție! – săptămâna trecută, din penitenciar, unde a executat patru ani și o lună de detenție pentru furt calificat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut timp de 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Luni, 5 iunie, el a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii sale activități infracționale.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *