Pitești: A șantajat fosta concubină cu imagini indecente și a fost reținut

de | 27.07.2021 17:12 | Actualitate, Home

În ziua de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de șantaj și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii iulie a.c., cel în cauză ar fi amenințat pe fosta concubină cu divulgarea unor imagini cu persoana vătămată în ipostaze indecente, cu scopul reluării relației.

 

Citește și Societate comercială din Pietroșani sancționată pentru nereguli silvice

 

În ziua de 26 iulie a.c., polițiștii de investigații criminale l-au identificat pe bărbat și l-au condus la sediul poliției, unde după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed