Web Analytics

Piteștenii sunt invitați să stabilească agenda de priorități a orașului ! Ana Stan: „ Am nevoie de propunerile și sfaturile dumneavoastră”

de | 25.01.2020 09:08 | Actualitate, Politica si Administratie

 

“Am promis pentru oraşul nostru că voi fi un primar care va ţine cont de părerile cetăţenilor, atunci când va lua o decizie importantă. Acum îmi pregătesc proiectul de candidatură pentru Primăria Piteşti şi am nevoie de propunerile şi sfaturile dumneavoastră. Vă aştept să îmi fiţi alături!”. Asta crede notărița Ana Stan, de la PNL Argeș, înscrisă în competiția internă de desemnare a candidatului pentru Primăria Pitești. Doamna Stan vine, astfel, cu o propunere inedită, în fața piteștenilor de a-i stabili programul electoral. Aşadar, orice piteştean care vrea să decidă, alături de Ana Stan, agenda de priorităţi a administraţiei publice locale pentru următorii 4 ani, o poate contacta la numărul de telefon 0723.23.99.88 sau pe whatsapp, pe acelaşi număr, cât şi pe pagina sa de Facebook: anastan.pitesti.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. – … Vointa ai/si este bine ; dar nu-i suficient ! Oricum, nu te lasa ; peste vreo 10 ani altel va fi ! Intre timp, mai coace-te !