Web Analytics

Piteștenii cu terenurile și clădirile neîngrijite au fost notificați de Primărie

de | 26.08.2021 15:57 | Actualitate, Politica si Administratie

Primăria Piteşti a propus majorarea impozitului cu 500 % pentru clădirile şi terenurile neîngrijite, iar proiectul a fost aprobat la sfârșitul lunii mai a.c. Aflăm că deja au fost notificați piteștenii care au terenuri sau clădiri neîngrijite.

„Comisia pentru identificarea terenurilor și clădirilor neîngrijite a dat în jur de 150 de notificări până acum. Cei pentru terenuri au termen 15 zile să remedieze, iar pentru clădiri, până la data de 30 noiembrie trebuie să facă dovada faptului că au obținut autorizația de construcție. Dacă nu, amendă și creșterea impozitului la 500 % în conformitate cu hotărârea Consiliului Local”, a declarat primarul Cristian Gentea în cadrul conferinței de presă de joi, 26 august, de la Primăria Pitești.

Citește și Iată că se poate şi altfel! / Casa Mărculescu – conservată, restaurată şi introdusă în circuitul public de familia Enescu

Proiectul de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Regulamentului de stabilire a criteriilor și procedurii de încadrare a clădirilor/terenurilor situate în intravilanul municipiului Pitești în categoria neîngrijite, în vederea majorării impozitului pentru acestea cu 500%, a fost aprobat în unanimitate de voturi, în ședința din 27 mai a.c.

Citește și Primarul Gentea propune majorarea impozitului pe clădiri și terenuri neîngrijite cu 500%

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii