Web Analytics
scris joi, 07.10.2021

Piteştenii care şi-au achitat impozitele online, în număr dublu faţă de anul trecut

Primăria municipiului Pitești informează că procentul de încasare a impozitelor și taxelor locale este mai mare față de aceeași perioadă a anului trecut.
„Joi, 30 septembrie 2021, a fost termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente celui de-al doilea semestru din anul fiscal 2021. Până la această dată, gradul de încasare a impozitelor și taxelor locale a crescut cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. Începând cu 1 octombrie se vor calcula majorări de întârziere la achitarea obligațiilor fiscale în cuantum de 1% pe lună şi fracţiune de lună, până la data stingerii sumelor datorate. Numărul piteștenilor care și-au achitat impozitele online s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut. Vă reamintim că modalitatea de plată on-line a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și reducând riscurile asociate aglomerației, în contextul epidemiologic actual”, transmit reprezentanții municipalității. Primăria municipiului Pitești îndeamnă cetățenii să folosească instrumentele de plată online puse la dispoziție pentru plățile impozitelor/taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro.
M.S.

Piteştenii care şi-au achitat impozitele online, în număr dublu faţă de anul trecut

Citește și Primăria Pitești continuă instalarea insulelor destinate deșeurilor reciclabile în trei cartiere din municipiu

Citește și PRIMĂRIA PITEȘTI: 30 septembrie – termenul limită pentru plata impozitelor și taxelor locale, fără penalități!

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită