Web Analytics
scris vineri, 06.11.2020

Piteșteanul Robert Glință, două recorduri după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19

 

Piteșteanul Robert Glință, două recorduri după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19

Două recorduri a stabilit Robert Glință în zile consecutive la întrecerile din bazin de 25 de metri, în Ungaria. După recordul național la 50 metri spate (23.12), Robert a făcut record și la 100 metri spate, în etapa a șaptea a International Swimming League. Piteșteanul s-a clasat pe locul doi, cu timpul 49.87. Proba a fost câștigată de rusul Kliment Kolesnikov.

Precedentul record național, de 49.98, i-a aparținut tot lui Robert, fiind stabilit la Hangzhou (China) în urmă cu doi ani.

Robert Glință a revenit după ce a fost depistat cu Covid-19 în cadrul International Swimming League (ISL), unde face parte din echipa Iron. Competiția a fost creată de FINA (Federația Internațională de Natație) pentru cei mai buni înotători din lume.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...