Web Analytics

Piteșteancă prinsă în timp ce transporta droguri de mare risc în corp

de | 16.03.2020 19:03 | Actualitate

O femeie din Pitești a fost prinsă în timp ce încerca să introducă în țară, în corp, droguri de mare risc. S-a întâmplat săptămâna trecută, pe un aeroport din București. A doua zi, polițiștii au surprins în flagrant delict un alt bărbat, cu care femeia din Pitești ar fi colaborat. În ultimii 3 ani, cei doi ar fi introdus și comercializat droguri de mare risc în România. Cei doi au fost arestați preventiv.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Piteşti, au documentat activitatea a două persoane bănuite de trafic internațional de droguri de mare risc.

În cursul serii de 12 martie a.c., poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Pitești au surprins în flagrant delict, pe un aeroport din București, o femeie din Pitești, în timp ce ar fi încercat să introducă în România, în corp, aproximativ 350 de grame de metamfetamină.

Ulterior, femeia a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la data de 13 martie a.c., a fost surprins în flagrant delict un bărbat, cu care aceasta ar fi colaborat. Din mașina acestuia au fost ridicați 3.000 de lei, medii de stocare, precum și bunuri cu valoare probatorie.

În fapt, în perioada 2017 – 2020, cei doi ar fi introdus și comercializat droguri de mare risc în România.

Față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii, iar, în cursul zilei de 14 martie a.c., au fost prezentați Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operaţiuni Speciale din Poliția Română, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii