Web Analytics
scris miercuri, 28.08.2024

Piteşteanca Luana Toader, locul doi la Festivalul Mamaia – secţiunea „Interpretare”

Anul acesta a avut loc, după 12 ani de absență, Festivalul Mamaia, care a ajuns la a 61-a ediție.

Piteşteanca Luana Toader, locul doi la Festivalul Mamaia – secţiunea „Interpretare”

După trei zile de competiție și spectacol de înaltă ținută, Marele Trofeu merge către Sandro Machado, un tenor brazilian care a interpretat melodia „O mie de dorințe”, semnată de compozitorul Cristian Faur. La secțiunea interpretare, județul Argeș a fost reprezentat de o tânără din Pitești, Luana Toader, care a obținut locul 2 la prestigiosul festival. În concurs au fost selectate la nivel național cele mai bune 10 voci.
Luana este absolventa Colegiului Național „Zinca Golescu” și e proaspătă studentă la Conservator, secțiunea compoziție muzicală jazz. Ea are un palmares impresionant, compus din multe premii și trofee la nivel național si international, cel mai important fiind Marele Trofeu Amara 2022.

Tânăra este colaboratoare a Filarmonicii din Pitești, cu care a susţinut mai multe concerte de jazz, pop si pop-opera. Piteștiul a avut pentru prima dată doi reprezentanți la Festivalul Mamaia: Luana Toader la Interpretare şi Codruț Croitoru la Creație, cu o compoziție proprie care a fost foarte apreciată de public, piesa „Amintirile”.

Citește și „Planeta Nucșoara”, festival caritabil în Argeș

Citește și Maestrul Valeriu Sepi, fost colaborator al trupei Phoenix, a expus la Piteşti şi ne-a trecut pragul redacţiei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...