Web Analytics

Piteşteanca Diana Pirciu, aleasă în primul consiliu al Academiei UEFA

de | 17.12.2020 13:17 | Actualitate, Sport

După studiile din Statele Unite ale Americii, piteșteanca Diana Pirciu a început să lucreze la Federația Română de Fotbal. Primul rol pe care l-a avut a fost în cadrul Departamentului Marketing, unde se ocupa de relația cu sponsorii echipei naționale. Ulterior a început să coordoneze acțiuni de responsabilitate socială, prin care a cunoscut cu adevărat impactul fotbalului în societate. Ulterior a construit o strategie prin care le oferea tinerilor șansa să se alăture fenomenului fotbalistic. A dezvoltat programul de voluntariat ”Team Behind The Team” și programul de leadership sportiv “Youth Council”, cel din urmă fiind premiat de către UEFA. A devenit apoi managerul programului de voluntariat EURO 2021 de la București și acum a fost aleasă în primul consiliu al Academiei UEFA.
”Vești grozave săptămâna asta! Am fost aleasă în primul consiliu al Academiei UEFA. O mare onoare pentru mine să reprezint marea rețea de profesioniști care au absolvit cursurile UEFA! Voi lua această numire ca pe o mare realizare și responsabilitate pentru viitorul educației sportive în Europa! Mulțumesc pentru încredere!”, a fost mesajul piteștencei.

Citește și O piteşteancă e manager al programului de voluntariat EURO 2020 la FRF

Citește și Piteşteanca Diana Pirciu, managerul programului de voluntariat pentru Euro 2020: „Din cei 1.000 de voluntari pentru Euro, 86 sunt argeşeni”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii