Web Analytics

Piteşteanca Andreea Vlaicu, apariţie de senzaţie la „Românii au talent”

de | 2.04.2020 13:20 | Actualitate

# „Întotdeauna m-am simțit diferită de ceilalți copii de vârsta mea”, spune eleva de la „Dinu Lipatti”

Andreea Vlaicu este o tânără de 19 ani, născută și crescută în Pitești, care studiază la Liceul de Arte „Dinu Lipatti”. Aceasta a avut o apariție impresionantă pe scena emisiunii „Românii au talent” de la Pro TV. Atât prin vocea ei, timbrul special, dar și prin stilul ei vestimentar, piteșteanca i-a impresionat pe jurații emisiunii. Andi Moisescu i-a spus tinerei: „Ne-ai surprins, cel puțin pe mine unul m-ai surprins total. Nu mă așteptam să aud vocea aceasta. E limpede că toate au o noimă, nimic nu este întâmplător, cred că ți-ai găsit drumul!”. „Întotdeauna m-am simțit diferită de ceilalți copii de vârsta mea și față de alte persoane care sunt în jurul meu, prin aspectul meu, prin mentalitatea mea”, a declarat Andreea în cadrul emisiunii. Tânăra piteșteancă ne-a acordat un interviu după ce a participat la acest show și a reușit să treacă în etapa următoare cu patru de „DA”.

„În copilărie, fredonam orice melodie auzeam”

# Cum a început pasiunea ta pentru muzică?
– Pasiunea pentru muzică există încă din copilărie, când fredonam orice melodie auzeam. Chiar și înainte de-a începe să vorbesc, muzica mă liniștea. Îmi povestesc și acum părinții mei cum mă opream din plâns când îmi puneau muzică.
# Cum ți-ai găsit curajul să participi la o emisiune precum „Românii au talent”?
– Încă de la primele ediții, deși eram foarte mică și nu cântam decât prin casă, urmăream această emisiune și mă gândeam cum ar fi să particip la „Românii au talent”. Anul acesta am decis să mă înscriu.
# Ai avut emoții?
– Da. Mereu am emoții înaintea prestațiilor, dar de fiecare dată sunt constructive.
# Ai mai fost pe o scenă atât de mare?
– Da, am mai fost pe scene, pe multe scene, întrucât am participat la numeroase recitaluri, concursuri naționale și internaționale, unde am obținut mari premii.
# De ce „Românii au talent” și nu „Vocea României”?
– Am luat în considerare și participarea la „Vocea României”. Multe persoane, chiar din lumea muzicală, să zic așa, mi-au sugerat acest lucru. Poate în viitor voi participa și la „Vocea României”.
# Ce așteptări ai de la concurs?
– Ca orice concurent, îmi doresc să ajung cât mai departe în acest concurs/show. Cu fiecare apariție, îmi doresc să luminez cât mai multor persoane viziunea asupra frumuseții operei și goticului și să le determin să se documenteze despre acestea.

Stilul meu se numește ”Goth”

# Poți să ne spui ceva despre stilul tău? Ce surse de inspirație ai avut?
– Despre stilul meu sunt foarte, foarte multe de zis. Se numește „Goth” și a evoluat de-a lungul timpului. M-a inspirat foarte mult, încă de la început, eleganța epocii victoriene și a perioadei eduardiene.
# Mai ai și alte hobby-uri în afară de cântat?
– Am numeroase hobby-uri. Ador științele, ador să studiez, să citesc, să mă documentez. Îmi plac make-up-ul, hairstyling-ul, dansul, aromaterapia, îmi place să-mi confecționez bijuterii, să ies cu prietenii.
# Cine te susține cel mai mult în această direcție pe care ai pornit?
– Familia mea, rudele apropiate, prietenii și câțiva dintre profesorii mei mă susțin și pentru asta le mulțumesc enorm.
Interviu realizat de Simona Ratea

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii