Web Analytics

Piteşteanca Andreea Coman reprezintă România la un concurs de frumuseţe din Japonia

de | 3.10.2019 13:22 | Actualitate

Andreea Maria Coman va reprezenta România la concursul mondial Miss Internațional. Competiția finanțată de guvernul Japoniei se află la a 59-a ediție și se va derula între 23 octombrie și 12 noiembrie. Finala va avea loc în Tokyo, capitala Japoniei. Este a doua oară când tânăra participă la un prestigios concurs de frumusețe din lume. Anul trecut Andreea a fost desemnată cea mai frumoasă fată din Europa.
„Este un concurs care are ca idee descoperirea culturii japoneze, încă nu știm programul, dar, cu siguranță, vom mai vizita și alte orașe. Concursul nu se desfășoară pe bază de probe. Cele 3 săptămâni reprezintă un cantonament propriu-zis. Vor fi vizite, interviuri. Va avea loc și o licitație”, ne-a spus Andreea Coman.

Cea mai frumoasă fată din Europa este din Pitești

Născută în Pitești, Andreea Coman are 26 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea din Bucureşti. Anul trecut, aleasă Miss Supranaţional România, a reprezentat cu cinste țara în finala din Polonia, pe 7 decembrie, unde a obținut titlul de cea mai frumoasă fată din Europa, din 72 de participante. Atunci, la proba costumului național, Andreea Coman a purtat o superbă rochie cu accente tradiționale, creată de Liza Panait. Și la competiția din acest an costumul național va fi tot o rochie creată de celebrul designer român.

Pregătire cu judo și lecții de limbă japoneză

Circa 94 de țări vor participa la concursul de frumusețe din Japonia, însă Andreea nu are emoții și se pregătește intens pentru cele trei săptămâni de cantonament. „Am început să iau lecții de limba japoneză. Am făcut, acum câțiva ani, judo și am încercat, de dragul concursului, să îmi aduc aminte de acele lucruri”, ne-a mai povestit Andreea Coman.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii