Web Analytics

Piteșteanca Andreea Coman reprezintă România la un concurs de frumusețe din Polonia

de | 22.11.2018 15:35 | Actualitate

Piteșteanca Andreea Coman, cea care reprezintă România la concursul de frumusețe Miss Supranațional  2018, se află în Polonia, unde și-a întâlnit rivalele, fete din peste 80 de țări. Încă de duminică, 18 noiembrie, frumoasa româncă, originară din Pitești, a ajuns în orașul Karpacz, acolo unde se desfășoară prima parte a competiției. De patru ani, concursul Miss Supranațional se desfășoară în ținutul iernii din Karpacz și Krynica-Zdroj, două orașe din Polonia. Până pe 7 decembrie, când va fi desemnată câștigătoarea, fetele vor avea mai multe probe. Concurentele au fost întâmpinate de Miss Supranațional 2017, Jenny Kim din Corea de Sud. Vă prezentăm câteva fotografii în care apare piteșteanca noastră!

Aici, Andreea Coman se află lângă câștigătoarea de anul trecut, Jenny Kim. Românca poartă o rochie realizată de Iza Van Dee.

Deși competiția este intensă, iar participantele au probe zilnic, reginele frumuseții au timp să lege prietenii și să se bucure de toate facilitățile hotelului de lux în care sunt cazate, Golebiewski din Karpacz. 

Andreea Coman și colega de cameră, reprezentanta Indoneziei

Andreea Coman, a doua din stânga, alături de concurente din Albania, Puerto Rico, Spania, Argentina, Brazilia și Panama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima competiție Miss Supranațional a avut loc în 2009, când au participat fete din aproape 40 de țări. După 9 ani, însă, numărul concurentelor s-a dublat. Astfel, în acest an, fete din peste 80 de țări concurează pentru marele titlu.

Sursă foto: Facebook Miss Supranational, Facebook Andreea Coman

 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ion Cojocaru

Proiectul ,,Pădurea cu Povești Nemuritoare”, derulat de Fundația „Conservation Carpathia” și...

Ultimele articole