Web Analytics

Piteștean reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

de | 7.05.2018 09:21 | Actualitate

retinut rutieraÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 110 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 35.570 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 29 de permise de conducere şi au retras 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, la data de 6 mai a.c., în urma unei sesizări primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, polițiștii Secției 3 Poliție Pitești l-au depistat în trafic pe P.G., de 30 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DJ703E, având dreptul de a conduce autovehicule anulat.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii