Web Analytics
scris marți, 16.06.2020

Piteștean reținut pentru furt calificat. Prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 de lei

 

Piteștean reținut pentru furt calificat. Prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 de lei

În ziua de 15 iunie a.c., polițiștii de la investigații criminale din cadrul Secției nr. 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 8 spre 9 iunie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție într-un chioșc de pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi sustras bani și țigări, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...