Piteștean reținut după ce și-a lovit fosta concubină

de | 22.10.2021 17:55 | Actualitate

În ziua de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, și au reținut un bărbat de 22 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 14 spre 15 octombrie a.c., bărbatul ar fi lovit-o pe fosta concubină, provocându-i leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale, în urma unui conflict spontan, în timp ce se aflau la locuința bărbatului.

 

Citește și CNSU a decis noile măsuri restrictive, ce urmează să fie aprobate de guvern. Circulația interzisă după ora 22, magazinele se închid la ora 21

 

După completarea formularului privind evaluarea situației de risc, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de aducere, pus în executare cu sprijinul polițiștilor Secției 4 Poliție Pitești, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 21 octombrie a.c., acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii