Web Analytics
scris marți, 20.06.2023

Piteștean prins cu 115 km/oră în oraș! Tinerii, pericol public pe șosele!

Luni, 19 iunie, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe Calea Craiovei din Pitești un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism cu viteză excesivă. Deci, e vorba tot despre tineri, un adevărat pericol public pe străzile orașelor!

Piteștean prins cu 115 km/oră în oraș! Tinerii, pericol public pe șosele!

Citește și: Protest la Curtea de Apel Pitești! Se amână toate cauzele, cu excepția urgențelor! Miza: pensiile de serviciu

Aparatul radar l-a înregistrat pe cel de la volan cu viteza de 115 km/oră în oraș. Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul auto i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce timp de 90 de zile.

De fapt, în urma abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.120 lei, au reținut patru permise auto (dintre care 3 pentru viteză excesivă) și au retras trei certificate de înmatriculare. Dintre abaterile constatate, 42 au fost la regimul vitezei, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *