Web Analytics
scris duminică, 22.09.2024

Piteştean prins băut la volan şi cu permisul anulat. Va răspunde penal

În noaptea de 20 spre 21 septembrie, în jurul orei 1:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Pitești au depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiu, care încălca legea.

Piteştean prins băut la volan şi cu permisul anulat. Va răspunde penal

Citeşte şi: Video. Pompierii argeșeni, o nouă misiune în județul Galați

Concret, acesta conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești în timp ce se afla sub influența alcoolului – potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş.

Verificarea cu aparatul etilotest a indicat consumul de alcool, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeşte şi: Piteşti. Trei agenţi de pază prinşi băuţi în post, iar altul dormea

De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat – conform sursei citate.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului, iar cercetătile continuă pentru stabilirea condițiilor necesare pentru răspunderea penală, în privința valorii alcoomiei în sânge, prin analize de laborator.

Citeşte şi: Accident rutier la Piteşti. Atac de panică

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...