Pistele de biciclete din Arad: 6 milioane de euro, bani europeni, cheltuiți fără a lua în calcul siguranța bicicliștilor

de | 26.11.2018 18:31 | Actualitate

Locuitorii Aradului, binecunoscuți pentru că preferă să circule cu bicicleta, se mândresc cu vechea tradiție a pedalatului pe străzile orașului. Pentru a putea circula fără probleme, în condiții de deplină securitate, conform standardelor moderne în domeniu, ani de zile au cerut administrației locale să realizeze piste pentru biciclete. După un simulacru de desenat așa-numite piste pe carosabil, care nu au fost funcționale, a sosit și vestea cea mare: primăria a accesat 6 milioane de euro, fonduri europene, și a trasat puțin peste 120 de kilometri de piste. Cu asfalt inutil și vopsea de slabă calitate, care formează un strat alunecos ce provoacă accidente… Până la ora publicării articolului de față, Primăria Arad nu a răspuns la solicitările de informații din partea PressHub și Arad24.net.

Citește tot articilul pe: Arad24.net 

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de Arad24.net,  în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii