Web Analytics
scris joi, 10.10.2024

Piramida Puterii. Mărturiile unui om care a petrecut 16 ani în culisele Palatului Victoria și ale Parlamentului

Editura Evenimentul și Capital lansează un nou volum inedit despre istoria României postdecembriste. Volumul „ Piramida Puterii. Mărturiile unui om care a petrecut 16 ani în culisele Palatului Victoria și ale Parlamentului”, semnat de Ion Moraru, este disponibil, de astăzi, în librării și online, pe edituradecarte.ro.

Piramida Puterii. Mărturiile unui om care a petrecut 16 ani în culisele Palatului Victoria și ale Parlamentului

Citește și: Lansare de carte cu 1000 de participanţi!

Domeniile în care lucrează Ion Moraru acoperă o arie largă a istoriei postdecembriste: Guvern, Partid, Senat, Parlament. Datorită spiritului ascuțit de observație, memoriile din volumul Piramida Puterii sunt mărturii prețioase despre funcționarea instituțiilor cheie ale României postdecembriste, despre liderii politici ai vremii și mai ales despre fapte și evenimente semnificative”, spune Ion Cristoiu despre cartea semnată de Ion Moraru, potrivit capital.ro.

Volumul poate fi privit mai degrabă ca o carte de memorii, un jurnal personal, în care sunt dezvăluite amănunte din culisele instituțiilor de stat și oamenilor politici ale perioadei postdecembriste, de o valoare documentară deosebită.

  • Relatări din culisele instituțiilor cheie ale României postdecembriste – Gurven, Senat, Parlament.
  • Dezvăluiri despre Ion Iliescu, Traian Băsescu, Victor Ponta, Mircea Geoană, Emil Boc, Adrian Videanu, Crin Antonescu, Dacian Cioloș și mulți alții.
  • Mărturii despre evenimente de răscruce ale istoriei postdecembriste: ședințele Guvernului Năstase, vizitele Baroanei Emma Nicholson în România, vizita lui George W. Bush la București, căderea lui Ion Iliescu, formarea coaliției PSD-PDL.

Acestea sunt doar câteva dintre subiectele pe care le veți descoperi în paginile volumului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...