Web Analytics

Ping-pong cu vicele de la Bascov, între PSD şi PNL

de | 5.03.2020 13:17 | Politica si Administratie

Săptămâna trecută, organizația PSD Bascov a luat decizia suspendării din partid pentru șase luni a mai multor membri importanți, în frunte cu viceprimarul Gheorghe Nedelea. Primarul Ion Dumitru de la Albota a scris marți pe Facebook că vicele Nedelea ar fi trecut deja la PNL. Și primarul Gheorghe Stancu spune că viceprimarul s-a mutat la liberali. Numai că viceprimarul și Adrian Miuțescu, liderul PNL Argeș, neagă acest transfer politic.
„Deocamdată, la ora actuală, rămân în PSD, pentru că nu am altă variantă. Vedem ce se va întâmpla în viitor”, ne-a declarat viceprimarul Gheorghe Nedelea.
Am vorbit și cu Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, legat de faptul că vicele Nedelea ar fi trecut la liberali. „Domnul Nedelea nu a trecut la PNL, asta e o minciună de pesediști. Ca să fi trecut la PNL, domnul Nedelea ar fi trebuit să fi fost mai întâi validat în biroul local PNL de la Bascov, lucru ce nu s-a întâmplat, și apoi să fi fost validat în Biroul Județean”, spune Adrian Miuțescu legat de vehiculata trecere a vicelui Nedelea la PNL.
„Eram sigur că așa o să se întâmple! El (n.red. – viceprimarul Gheorghe Nedelea) s-a orientat de vreun an și jumătate către altă tabără. Am înțeles că de luni, 2 martie, s-a dus pe la ușile liberalilor. E de râsul lumii! Sunt doi Nedelea. Unul este Valentin Nedelea, consilier local, candidat de două ori la primărie din partea PDL-ului și care a trecut la PSD. Al doilea, Gheorghe Nedelea, care s-a supărat că l-am suspendat în ședința de birou executiv. În ședința de birou din 27 februarie am avut patru măsuri. Una dintre acestea a fost de excludere a lui Valentin Nedelea că a plecat la PNL și a fost desemnat la adunarea generală a PNL în data de 16 februarie drept candidat la funcția de primar al comunei Bascov. De asemenea, s-a mai votat suspendarea pe timp de șase luni a lui Bebe Nedelea, consilier local și viceprimar, Constanța Sămărescu, consilier local și președinta organizației locale de femei PSD, și a lui Constantin Toma (n.red., cunoscut ca Bomborezu), membru în Biroul executiv al PSD Bascov. A fost în discuție și fiul acestuia, Răzvan Toma, consilier local, dar nu s-a votat. Din 23 de oameni, 18 au votat contra lor. În expunerea de motive pe care am prezentat-o a fost faptul că, de vreun an, nu mi se mai votau proiectele depuse de mine și asumate de ei în programul cu care au candidat. Acum nu au votat nici bugetul. E culmea, au votat bugetul consilieri de la alte partide și nu l-au votat ei”, a declarat primarul de la Bascov, Gheorghe Stancu.
Iată ce spune primarul Ion Dumitru de la Albota legat de o trecere a viceprimarului Gheorghe Nedelea la PNL: „Eu așa am auzit. Nu e o certitudine. El (n.red. – viceprimarul Nedelea) s-ar fi dus la PNL, iar eu cred că mai are timp să nu se ducă, cel puțin prin mesajul pe care l-am transmis eu pe Facebook”.
Alina Crângeanu, Denis Grigorescu, Marius Ionel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii