Web Analytics

Pilotul argeşean Lucian Cioacă s-a căsătorit

de | 4.04.2019 12:57 | Actualitate

Lucian Mihai Cioacă, unul dintre puținii piloți de avion din Argeș (este pilot la compania Wizz Air), s-a căsătorit săptămâna trecută la Pitești cu Ana Medinschi, aleasa inimii sale. La ceremonie, una restrânsă, au participat rudele și prietenii apropiați.
Lucian Cioacă, inițiatorul Festivalul de muzică „Munte-mă frumos” de la Izvorani, a fost și candidat la președinția Consiliului Județean Argeș, în 2014, din partea Partidului Mișcarea Populară. Lucian Cioacă are peste 3000 de ore de zbor la activ.
Studiile sale au început pe băncile Facultății de Electronică, Calculatoare și Inginerie Electrică la Universitatea din Pitești. Când și-a dat seama că nu îi place munca la computer, s-a înscris la Academia de Poliție de la Cluj, pe care a terminat-o în 2007. A absolvit și Facultatea de Drept și apoi s-a înscris la Academia Română de Aviație, pe care a terminat-o în 2012. Înainte să lucreze pentru Wizz Air, Lucian a lucrat pentru Blue Air o perioadă, apoi a stat la Chișinău, unde a zburat pentru Air Moldova până ce compania a dat faliment.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii