Web Analytics

Pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iașului

de | 4.09.2021 20:10 | Actualitate, Sport

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit sâmbătă, după ce a fost implicat într-un accident mortal în timpul unei probe din cadrul Raliului Iaşiului. Maşina condusă de pilotul Adrian Răspopa, în care se mai afla copilotul Cosmin Diacu, a lovit violent un cap de pod în zona Hadâmbu, în timpul celei de a doua probe a Raliului Iaşiului. Diacu se află în afara oricărui pericol, dar va fi supus unor investigaţii medicale suplimentare.

## Resuscitat timp de două ore în zadar

Deşi medicii au încercat să îl resusciteze în sala de operaţie, acesta a decedat.“Întâi a fost resuscitat timp de două ore în UPU. S-a intervenit chirurgical şi s-a făcut tot ce e posibil şi omeneşte dar şi medical. A decedat în sala de operaţie“, a declarat medicul-şef UPU SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu. Conducerea competiţiei a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfăşurare şi anularea etapei, se arată pe pagina de socializare a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS). Totodată, la nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanţele şi modul de intervenţie la locul accidentului.

## Cunoscutul pilot de raliuri avea rădăcini în Argeș

Adrian Răspopa s-a urcat prima dată la volan la vârsta de 6 ani, iar la 9 ani a învăţat să conducă, urmând ca în adolescență să facă poligonul contratimp cu un grup de prieteni din Pitești. Bunicul din partea tatălui său fiind originar din municipiul reședință de județ. (Antoniu Neguț)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii