Web Analytics

Pietroșani: Două victime după ce remorca încărcată cu pietriș s-a răsturnat

de | 16.05.2020 16:15 | Actualitate

 

Astăzi în jurul prânzului, un tractor care tracta o remorcă încărcată cu pietriș a fost implicat în comuna Pietroșani într-un eveniment rutier în afara părții carosabile.

Din primele verificări efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești s-a stabilit că un bărbat de 37 de ani, din Pietroșani, conducea un tractor cu care tracta o remorcă încărcată cu pietriș, iar în timp ce se deplasa pe un teren înclinat, remorca s-ar fi desprins, răsturnându-se.

Un alt bărbat, de 69 de ani, aflat în remorcă, a fost rănit și a fost transportat la o unitate medicală din județ. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Conducătorul utilajului, un bărbat în vârstă de 37 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD de prim ajutor calificat. Acesta prezenta suspiciune de fractură la membrul superior stâng. A fost transportat la spital.

Spre locul intervenție s-au deplasat pompierii cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de intervenție, două echipaje SMURD (TIM și B2) și un echipaj SAJ.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii