Pieton acroșat pe trotuar. Șoferul avea “alte preocupări” la volan

de | 22.01.2020 17:24 | Actualitate

# Telefonul și oboseala, cauzele accidentului

Un acident rutier s- a petrecut, miercuri după- amiază, în Pitești, pe str. Depozitelor. Un pieton, aflat pe trotuar, a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un bucureștean. Cauzele nu au fost stabilite cu exactitate, însă “din verificările preliminarii, efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că șoferul, un barbat de 44 de ani, pe fondul altor preocupări (telefonul și starea de oboseală, n.red.) ar fi acroşat un bărbat de 32 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe trotuar”, transmite poliția.
Pietonul a fost condus la o unitate medicală pentru investigaţii, cu suspiciune de fractură membru inferior. Șoferul prezenta sindrom confuzional, a fost monitorizat de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, însă a refuzat transportul la spital.
Verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. A fost întocmit dosar penal, conform art. 196 din Codul Penal. (Foto descriptiv)

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: accident,pieton,telefon

Ultimele articole

Studiu Medlife. Varianta Omicron nu a fost depistată în România
Studiu Medlife. Varianta Omicron nu a fost depistată în România

Primul studiu pe bază de secvențiere pentru varianta Omicron a fost realizat în România. În probele selectate de la pacienți Covid din 19 orașe nu a fost identificată noua tulpină africană, anunță reprezentanții Medlife.  Citește și Covid Argeș. Incidența pe ultimele...

Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)
Covid Argeș. Incidența pe ultimele 14 zile este de 1.57 (ieri, 1.66)

Instituția Prefectului Argeș informează că, potrivit datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică, situația epidemiologică din județ se prezintă astfel: -incidența pe ultimele 14 zile: 1.57 (ieri 1.66); -persoane internate la ATI: 21 (ieri 23);-persoane internate...