Web Analytics

Pieţele de la Câmpulung, tot fără administrator

de | 8.12.2022 13:05 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Graba autorităților de la Câmpulung de a numi un administrator interimar al firmei Piețe – Servicii Comunitare Muscel, societate de interes local care se ocupă de piețe și târguri, a căpătat accente disperate, după ce Consiliul Local a oprit elanul primăriței. Procedura desemnării, prin selecție, a unui administrator provizoriu a eșuat de două ori, așa că anul se va închide la piețe cu competențele de șef atribuite fostului administrator care a demisionat de curând.

Fostul șef a murit acum câteva zile

Piețele de la Câmpulung au rămas fără administrator anul trecut, atunci când Ionel Vlădescu a demisionat după 15 ani de la preluarea funcției. Disputele cu Elena Lasconi au dus la renunțarea lui Vlădescu, de notorietate fiind impulsivul anunț de pe facebook al primăriței de demitere a șefului de la piețe, fără ca aceasta să aibă putere de decizie în asemenea caz. Vlădescu s-a stins din viață săptămâna trecută, la doar 61 de ani.

Citește și A mai cedat unul! Pieţele Câmpulungului au rămas fără şef

Încă nu s-a găsit un om de partid pentru postul de la piețe

De la demisia lui, de treburile societății Piețe – Servicii Comunitare Muscel s-a ocupat juristul firmei, Eduard Boeru, până când și acesta a demisionat. Semnul de întrebare ține aici de întârzierea organizării unui concurs pentru funcția de administrator. În spatele semnului de întrebare se află cel al exclamării în momentul găsirii unui om de partid numai bun să conducă piețele din Câmpulung.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Primăria Câmpulung cumpără pământ

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *