Web Analytics
scris duminică, 17.03.2024

Piedone a intrat oficial în cursa pentru Primăria București

Cristian Popescu Piedone a anunțat, într-o conferință de presă de duminică, faptul că intră oficial în cursa pentru Primăria București, din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL). Piedone i-a mai anunțat candidați pe fiul său la sectorul 5, pe Liviu Negoiță la sectorul 1, pe Vasile Negrilă la sectorul 3 și pe Bogdan Pintileasa la sectorul 6. În sectorul 2 PUSL nu a stabilit încă un candidat, iar la sectorul 4 Piedone a anunțat că partidul îl susține pe actualul primar Daniel Băluță (PSD).

Piedone a intrat oficial în cursa pentru Primăria București

Citește și: Copii cu dizabilități, închiși în apartamente de mai bine de un an

În 11 martie, Nicușor Dan sublinia, la Digi24, că este avantajat și ar avea un avans semnificativ dacă în cursa pentru Primăria București vor intra și Cristian Popescu Piedone, și Gabriela Firea: ”Ei își împart voturile”, a spus primarul general.

Declarația lui Nicușor Dan a venit după ce primarul general a publicat un sondaj în care Piedone apărea cu un ușor avantaj față de el, dar în care aparent Gabriela Firea nu era măsurată. Primarul a declarat ulterior amuzat că a prezentat doar informațiile care ”îl avantajau” din sondajul pe care l-a comandat. Dan a mai spus că sondajul are mai multe slideuri, inclusiv cu Gabriela Firea și a subliniat că nu ia în serios candidatura lui Cristian Popescu Piedone, spunând că acesta ”va negocia” la un moment cu PSD o eventuală retragere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *