Web Analytics
scris luni, 24.10.2022

Petrolul Ploiești – FC Argeș, duel pentru play-off

FC Argeș va întâlni azi, de la ora 18.15, în deplasare, pe Petrolul Ploiești, una dintre formațiile cu care se luptă pentru un loc în play-off. Disputa este un derby de tradiție al fotbalului românesc, cele două echipe având în palmares șase titluri de campioană.

Petrolul Ploiești – FC Argeș, duel pentru play-off

Citește și: FC Argeș a obținut primul succes în noul sezon din Liga Națională de Baschet


Cele două echipe nu au un moral prea bun înaintea acestui duel. Argeșenii nu au reușit decât o remiză albă, în deplasarea de la Minaur Baia Mare, formație care activează în eșalonul secund. Petrolul a cedat, scor 1-3, în disputa de pe propriul teren, cu Sepsi OSK. După 14 etape jucate, Argeșul ocupă locul 10, cu 17 puncte, iar Petrolul se situează pe locul 9, cu același număr de puncte. Ambele echipe sunt la doar două lungimi în spatele celor de la Sepsi, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.
„Ne aşteaptă un joc dificil la Ploieşti, adversarii nu trec nici ei printr-o perioadă foarte bună. Este ultimul meci din tur, ne dorim să îl câştigăm pentru că în retur avem de recuperat nişte puncte. Va fi un duel frumos, pentru că se va juca pe un stadion plin. Pentru Petrolul ar fi a cincea înfrângere la rând şi va face tot posibilul să câştige. Dar şi noi ne dorim să învingem, să încheiem bine turul”, a precizat antrenorul piteștenilor, Andrei Prepeliță.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. This is a joke???play out pt FC ARGENTEA,mai sigur..cu gloabele din echipa si cu un pseudoantrenor facut varza ,cine mai e fraier sa creada in minunile lui GENTEA,IPA SI PUSSY?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *