Petrecere privată oprită de jandarmi și polițiști la Rătești

de | 9.01.2021 12:59 | Actualitate

 

În cursul nopții trecute jandarmii argeșeni din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil alături de polițiști din cadrul Poliției Orașului Topoloveni și un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale au depistat pe raza comunei Rătești desfășurarea unui eveniment privat (botez), în spațiul închis al unui restaurant, la care participau aproximativ 100 de persoane.

În urma acțiunii jandarmii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 17500 lei. Astfel că administratorul localului precum și organizatorul evenimentului au fost sancționați fiecare cu câte 5000 de lei.

 

Citește și Video. Copaci căzuți peste cablurile electrice au provocat un incendiu la grota din Trivale

 

Tot în timpul acțiunii un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1500 de lei pentru refuzul de a furniza informații în vederea stabilirii identității și a devenit recalcitrant cu forțele de ordine.

În perioada următoare, jandarmii argeșeni vor continua, fie independent, fie în cooperare cu Poliția, să desfășoare acțiuni de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii a virusului Sars-Cov2 în tot județul Argeș.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii