Web Analytics
scris miercuri, 10.01.2024

Petre Roman, despre condamnarea lui Gică Popescu: „A fost rodul unei mişcări de eliminare a lui în momentul în care a încercat să preia frâiele fotbalului românesc”

La un deceniu distanță, Petre Roman (77 de ani), fost premier al României, a apărut la Orange Sport și, a spus că Gică Popescu a fost trimis după gratii în celebrul Dosar al Transferurilor , fiindcă s-a dorit eliminarea sa din peisaj, la vremea respectivă.

Petre Roman, despre condamnarea lui Gică Popescu: „A fost rodul unei mişcări de eliminare a lui în momentul în care a încercat să preia frâiele fotbalului românesc”

Citește și: FC Argeș revine la antrenamente


„A fost judecat şi motivele cred că erau false. S-au reţinut nişte lucruri în sarcina lui, din informaţiile pe care le-am avut ca tot omul, mai ales din propria lui apărare. Cred că este mai degrabă rodul unei mişcări de eliminare a lui în momentul în care a încercat să preia frâiele fotbalului românesc, ceea ce ar fi fost foarte bine, mai ales că apoi a încercat Hagi şi nu a reuşit. Nu fac comentarii pe marginea unor decizii judecătoreşti, dar nu am convingeri pozitive în legătură cu ceea ce a păţit Gică Popescu”, a declarat Petre Roman pentru Orange Sport.

Citește și: Sportivii musceleni, medalie de bronz la Cupa Europei la bob!


Gică Popescu a fost condamnat la 3 ani şi o lună pentru evaziune fiscală în 2014, deşi plătise acel presupus prejudiciu. În acel moment el a fost scos din cursa pentru șefia Federației Române de Fotbal (FRF). Practic, Popescu a fost condamnat la închisoare cu 24 de ore înainte de alegeri, iar această decizie i-a deschis calea lui Răzvan Burleanu spre câștigarea alegerilor, conform adevarul.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *