Web Analytics

Petre Daea, despre prețul produselor agroalimentare: “Este un preț al respectului față de muncă”

de | 9.10.2022 09:32 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat sâmbătă, la Slatina, după vizitarea standurilor cu legume, fructe şi preparate tradiţionale de la Zilele Recoltei, că preţurile reflectă respectul pentru muncă, punctând că produsele sunt de calitate.

Citește și: Ministrul Agriculturii, la Muzeul Golești: „Lăsați greierii să trăiască”

„Preţurile sunt preţuri din respect pentru muncă (…) pentru că, dacă daţi mâna cu aceşti agricultori, puteţi să constataţi în palmele lor că sunt numai bătături. Bătătura nu vine din altceva decât din muncă, pur şi simplu, care este de dimineaţă până seara şi până noaptea. Este un preţ al respectului faţă de muncă. (…) Când am plecat afară, am luat preţurile din alte zone ale Europei, nu se compară ca preţ, sunt mult mai scumpe şi de o calitate mai puţin recunoscută în comparaţie cu produsele noastre. Noi avem produse de calitate”, a spus Petre Daea, potrivit Agerpres.

Ministrul Agriculturii a susţinut că pentru fermieri anul acesta a fost unul greu, dar a fost depăşit cu bine şi a punctat că Ziua Produselor Agroalimentare Româneşti este un prilej pentru ca producătorii să întâlnească consumatorii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii