Web Analytics
scris miercuri, 30.03.2016

Petre Cojocaru, directorul Fiscului argeşean: „La fiecare două, trei zile trimitem câte o sesizare penală pentru evaziune”

Potrivit directorului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice, Petre Cojocaru, Argeşul s-ar afla pe un loc fruntaş nu doar la colectarea impozitelor, ci şi la evaziunea fiscală. Şeful AJFP Argeş ne-a mărturisit că la capitolul evaziune fiscală judeţul nostru s-ar situa pe primul sau al doilea loc în topul regiunii Sud-Muntenia. Petre Cojocaru ne-a mai spus că înaintează organelor de cercetare penală sesizări privind infracţiunea de evaziune fiscală la o frecvenţă de două, trei zile. „La fiecare două, trei zile semnez câte o sesizare penală pentru evaziune. Cantitatea este importantă, adică suma. E de ordinul a zeci sau sute de mii de lei. Pentru paguba de evaziune, analiza se face pe total regiune şi cam la fiecare trimestru se trage linie. Şi anul trecut oamenii mei au descoperit evaziune fiscală şi au înaintat procurorilor sesizări, să vadă dacă fapta se încadrează sau nu în infracţiune. Suntem pe primul sau al doilea loc în regiune la capitolul evaziune fiscală”, ne-a mai spus directorul AJFP Argeş. I.H.B.

Petre Cojocaru, directorul Fiscului argeşean: „La fiecare două, trei zile trimitem câte o sesizare penală pentru evaziune”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...