Petre Cojocaru de la Finanțe a anunțat că se pensionează

de | 29.09.2017 09:47 | Actualitate

cojocaruLa ședința din luna septembrie de Colegiu prefectural desfășurată la Mioveni, economistul Petre Cojocaru, șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș a anunțat că este ultima ședință de Colegiu la care a participat.

 

Petre Cojocaru, directorul Finanțelor Publice Argeș a spus că a luat hotărârea să se pensioneze având în vedere că în luna ianuarie a anului 2018 va împlini frumoasa vârstă de 65 de ani.

Petre Cojocaru a condus Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș o bună perioadă de timp în care și-a pus serios amprenta asupra activității acestei instituții.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș
Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș

Astăzi, de Sfântul Nicolae, veteranul de război colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș. Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilorde...

Transport ilegal de lemne la Dragoslavele
Transport ilegal de lemne la Dragoslavele

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 24 de ani, care conducea o autoutilitară cu care transporta material lemnos, pe raza localității...