Web Analytics

Peste două mii de lei pentru procesele Primăriei Câmpulung

de | 14.10.2021 15:45 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

În timp ce juriștii Primăriei sunt ocupați cu comisia de disciplină și regulamentul pentru cetățenia de onoare, municipalitatea câmpulungeană a declanșat procedura de achiziție pentru servicii juridice. Altfel spus, Câmpulungul lui Lasconi are nevoie de un profesionist care să îl reprezinte cu succes în unele procese al căror grad de dificultate excede potențialul existent. Cauzele pentru care se solicită asistență juridică au legătură cu reorganizarea aparatului propriu al primarului, manevră efectuată la începutul acestui an. Cea mai grea dintre acestea este una deja pierdută în primă instanță și privitoare la cererea unor consilieri locali de anulare a reorganizării pe latura serviciului de Poliție locală. De asemenea, sunt procese declanșate de polițiști locali cărora li s-au desființat posturile.

Estimarea tarifelor pentru serviciile juridice duce la un total de o mie opt sute de lei, fără TVA, trei sute de lei per cauză, nivel de costuri mic, dar, în esență, neatractiv pentru un avocat de succes în materia pentru care vrea asistență Primăria Câmpulung.
C.I.B.

Citește și Încă o plecare din Primăria Câmpulung

Citește și Scandalul ”Termopane la o clădire monument istoric” / Spaţiul de triaj de la Primăria Câmpulung, prilej de acuze la adresa Elenei Lăsconi

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii