Web Analytics

Încă o plecare din Primăria Câmpulung

de | 22.04.2021 13:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Deși a stabilit o nouă organigramă care îi permite să facă multe angajări în cadrul aparatului de specialitate aflat la propria dispoziție, primărița Câmpulungului rămâne treptat fără personal. De la 1 mai sunt disponibilizați cei vizați de reorganizare, dar până atunci s-au mai înregistrat două plecări. Arhitectul-șef a demisionat după doar un an de activitate la Câmpulung, iar recent a plecat și un funcționar public de la Protecția Civilă.
Prin hotărârea de reorganizare a fost desființat Compartimentul Protecție Civilă și Situații de Urgență din cadrul Primăriei Câmpulung, sector care activa cu doi angajați, un consilier superior și un referent de specialitate. Acesta a fost mutat în cadrul Serviciului Patrimoniu, Fond Locativ și Protecție Civilă, iar postul de referent a fost desființat, cu consecința pierderii locului de muncă de către cel care îl ocupa. Numai că au intervenit din nou consecințele noului mod de lucru din administrația locală, iar cel de-al doilea angajat pe domeniul Protecție Civilă a renunțat la post, pe 8 aprilie fiind întocmită declarația de avere la încetarea raportului de serviciu.
După câștigarea alegerilor de către Elena Lasconi și-au mai pierdut locurile de muncă șeful Piețelor și directorul Bibliotecii Municipale, iar șeful Poliției Locale a fost, practic, retrogradat, prin reorganizarea serviciului în direcție.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și După razia lui Lasconi la bibliotecă, directorul a demisionat

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii