Web Analytics

Miting de proporții la Mioveni: „A venit o fătucă de la Craiova să ne spună ea că nu știm matematică”

de | 7.11.2017 12:20 | Actualitate

IMG 20171107 WA0003


8000 de oameni au strigat împotriva Guvernului, marți, pe patoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, la un miting organizat de Sindicatul Automobile Dacia, care a chemat angajații din industria auto argeșeană la un protest față de neîncheierea Contractelor Colective de Muncă la nivel de ramură, faţă de întârzierile la demararea lucrărilor la Autostrada Piteşti-Sibiu, dar, mai ales, față de anunțata măsură a trecerii contribuţiilor sociale de la angajator la angajat.

Scopul acestui miting este să trezească aceast partid care acum e responsabil de conducerea României”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, Ion Iordache, vicelider SAD.

„Roboții nu votează”

Guvernul PSD ALDE ne fură banii” , „Pentru viitorul nostru, jos hoții”, „Dragnea, nu uita, așteptăm și cartea ta” sunt doar câteva dintre mesajele care au putut fi citite în mulțime, pe parcursul celor aproape două ore de proteste.

Faptul că azi, oamenii de la Dacia au ieșit în stradă, înseamnă că ceva nu merge în țară. Salariații de la Dacia sunt primii care își manifestă nemulțumirea față de Guvernul care ne fură banii munciți cu atâta sudoare. Trecerea contribuțiilor la angajat înseamnă, pentru noi, salariații, o pierdere de proximativ 16% de la salariul câștigat. Vrem să arătrăm întregii țări, prin mitingul de astăzi, de la Mioveni, că acesta este începutul normalizării împotriva acestui Guvern trădător, care nu-și respectă promisiunile și le cerem tuturor românilor să iasă în stradă” a declarat Martin Constantin, angajat Dacia – Caroserie.

 

VIDEO:https://www.facebook.com/100018394487379/videos/143048986318250/

Amănunte despre mitingul de marți, mâine, în ediția de print a ziarului Jurnal de Argeș!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii