Web Analytics
scris duminică, 03.12.2023

Peste 600 de permise de conducere retrase de polițiști în ultimele 24 de ore

Personalul structurilor operative ale Ministerului Afacerilor Interne a intervenit, în ultimele 24 de ore, la 4.234 de evenimente, dintre care 2.754 circumscrise menţinerii ordinii publice şi 1.480 pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, informează MAI, într-un comunicat de presă preluat de News.ro.

Peste 600 de permise de conducere retrase de polițiști în ultimele 24 de ore

Citește și: Conducea „ameţit” prin Câmpulung. A ieşit pozitiv la drugtest


În urma acţiunilor din teren, pentru încălcări ale legislaţiei specifice, au fost retrase 611 permise de conducere (dintre care 108 pentru consum de alcool şi 7 pentru consum de droguri sau alte substanţe interzise), precum şi 296 certificate de înmatriculare. În ultimele 24 de ore, la nivelul structurilor de poliţie au fost semnalate 912 posibile infracţiuni, peste 23% dintre acestea fiind sesizări din oficiu. Echipajele de ordine publică au prins în flagrant 146 de autori de infracţiuni, care au săvârşit 155 de fapte penale. Faţă de 18 de persoane au fost dispuse măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...