Web Analytics

Peste 6.300 de locuri scoase de Universitatea din Piteşti la admiterea de anul acesta pentru licenţă şi master

de | 18.07.2019 13:14 | Actualitate

Acum, că emoțiile de la examenul de bacalaureat au trecut, absolvenții claselor a XII-a se gândesc la admitere pentru facultate. Universitatea din Pitești vine în întâmpinarea lor cu un număr de 3140 de locuri, dintre care 933 subvenționate. Pentru studii universitare de master, Universitatea din Pitești are pregătite 3250 de locuri, dintre care 495 subvenționate. În perioada 10-31 iulie/ 02-18 septembrie se fac înscrierile pentru noul an universitar 2019-2020. Admiterea se desfășoară în corpul central al universității, str. Târgul din Vale nr. 1.

UPIT are 221 de studenți străini

Pentru înscrierea la oricare dintre programele de licență este nevoie de: taxa de 100 de lei, un eseu motivațional pentru testarea cunoștințelor și capacității cognitive, un dosar tip mapă, fișă de înscriere (pusă la dispoziția candidaților la admitere), două fotografii tip buletin, diploma de bac în original (cu excepția absolvenților din 2019, care pot aduce o adeverință), foaia matricolă din anii de liceu, certificatul de naștere (original + copie) și aviz medical de la medicul de familie.
Conformul şefului Biroului de relații publice și comunicare al Universității din Pitești, Georgia Olteanu, numărul studenților străini care studiază la Universitatea din Pitești continuă să crească, în prezent fiind 221 de studenți străini care studiază la Universitatea din Pitești.
Niţescu Marian

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii