Web Analytics

Peste 500 de membri ai PMP Argeş s-au întâlnit cu Băsescu la Piteşti

de | 23.02.2019 11:09 | Actualitate

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României şi actual senator PMP, a fost vineri la Piteşti la invitaţia lui Cătălin Bulf şi a PMP Argeş. Peste 500 de membri ai PMP Argeş au umplut vineri seara amfiteatrul de la Universitatea Constantin Brâncoveanu.

Basescu a declarat că cei care vor fi pe liste pentru alegerile europarlamentare, inclusiv cei din Argeș, va trebui sa aibă noțiuni solide de legislație şi politică europeană şi să vorbească cel puțin o limbă străină fluent-engleză, franceza sau germana.

Băsescu le-a cerut membrilor PMP sa fie pregătiți de alegerile europarlamentare pentru ca partidul său trebuie să obțină un scor cu doua cifre.

”Este un moment de reîncărcare a bateriilor și de pregătire pentru o bătălie politică ce urmează și care va fi poate cea mai importantă din existența acestui partid pentru că nu mai putem accepta să rămânem la nivelul de 6-7%. Trebuie să ne mobilizăm să obținem ceea ce merităm, adică un procentaj cu două cifre, acesta trebuie să fie obiectivul partidului la europarlamentare. De ce un rezultat cu două cifre? Pentru că avem șansa să ducem în Parlamentul European trei-patru europarlamentari care să servească România și nu partidele politice din parlamentul European pentru a da bine”, a spus Traian Băsescu la Pitești.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii