Web Analytics
scris luni, 01.08.2022

Peste 400 de pachete cu rechizite școlare vor fi acordate, în prima zi de școală, elevilor din Mioveni

Consiliul Local Mioveni va acorda în prima zi de școală peste 400 de pachete cu rechizite școlare elevilor înscriși în clasa pregătitoare din unitățile de învățământ din Mioveni, în cadrul proiectului „Primul Ghiozdan”.
Pachetul, în valoare de 120 de lei, conține câte un ghiozdan, un caiet de lucru – dezvoltare personal, un creion magic – exerciții grafice pentru clasa pregătitoare, un caiet de matematică A5 – 48 file, caiet dictando A5- 24 file, creioane cerate set de 12 culori, un set de scris: 1 riglă, 1 creion, 1 gumă die-cut, 1 ascuțitoare, creioane colorate set de 12 culori, mapă cu buton A4, penar cu 1 fermoar, etichete școlare, acuarele tip pastilă 12 culori+pensulă și bloc desen A4, 16 file.

Peste 400 de pachete cu rechizite școlare vor fi acordate, în prima zi de școală, elevilor din Mioveni

Citește și: 53 de elevi jandarmi în practică la Jandarmeria Argeș


Atât ghiozdanele, cât și rechizitele sunt personalizate pe culori și imagini grafice, astfel încât cele destinate băieților să fie diferite de cele pentru fete.
Prin acest proiect, Consiliul Local Mioveni sprijină procesul instructiv – educativ, contribuind la creșterea accesului la educație a tuturor elevilor și la reducerea abandonului școlar.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *