Web Analytics

Peste 40.000 de ţigarete de contrabandă descoperite într-o parcare

de | 4.05.2017 08:47 | Actualitate

contradanda tigarete

Doi tineri din Republica Moldova s-au ales cu dosar penal după ce poliţiştii ieşeni au descoperit în portbagajul autoturismului cu care tranzitau România şi care era staţionat într-o parcare, peste 40.000 de ţigarete de contrabandă.


Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași au găsit într-un autovehicul, aflat într-o parcare din municipiul Iași, patru cutii de dimensiuni mari, învelite în folie de culoare neagră. Şi întrucât cei doi tineri aflaţi în autoturism au devenit agitaţi şi nu au oferit un răspuns concret poliţiştilor despre conţinutul cutiilor, s-a procedat la verificarea lor, fiind descoperite în interior ţigarete cu timbru de acciză de Republica Moldova.
Poliţiştii i-au identificat şi pe cei doi bărbați aflaţi în autoturism, ambii din Republica Moldova, în vârstă de 24, respectiv 34 de ani, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei, pentru verificări.
Cele patru cutii, care conţineau 40.800 de ţigarete, au fost confiscate de poliţişti. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,deţinerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii