Web Analytics
scris vineri, 27.10.2023

Peste 300 de persoane au participat la Bursa locurilor de muncă din Pitești

Aproximativ 350 de persoane au participat, vineri, 27 octombrie a.c., la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată de AJOFM Argeș la „Mirage Events”, în Pitești, pe strada Victoriei, nr. 12B. Au fost prezenți 32 de agenți economici care au venit cu o ofertă de 786 locuri de muncă disponibile.

Peste 300 de persoane au participat la Bursa locurilor de muncă din Pitești

Cele mai solicitate meserii de către angajatori au fost cele din industria auto, construcții civile și industriale, industria prelucrărilor mecanice, transporturi, servicii către populație și comerț.

Citește și Plata în tichete de muncă pentru anumiți angajați, din 2024

„Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispoziție un număr de 116 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer (ing constructori, ing producție, ing calitate, ing mecanici, ing automatiști, ing proiectare etc.), dar au fost solicitări și pentru economist, manager resurse umane sau consilier juridic- jurist. În urma interviurilor de angajare, 62 de tineri absolvenți au fost selectați în vederea încadrării, agenția urmând să monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situația încadrărilor în muncă prin contactarea agenților economici participanți”, a transmis AJOFM Argeș într-un comunicat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...